FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

2020-09-06 20:32:42

Kedves Szülők és iskolába látogató felnőttek!

 

Mindannyiunk érdeke, hogy az oktatás ebben a tanévben az iskola falain belül, a jól megszokott keretek között történjen. Ennek érdekében kérjük Önöket, hogy csak indokolt, az intézményvezető által engedélyezett esetben lépjenek be az iskola épületébe, használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékot és viseljenek a látogatás ideje alatt maszkot. 

 

A gyerekeknek tanítási idő alatt nem kell maszkot viselnie, de kérünk mindenkit, hogy a gyerekek táskájában helyezzenek el két maszkot arra az esetre, ha valamelyik diáknál napközben olyan tünetek lépnének fel, amelyek miatt biztonságosabbnak találjuk a maszk felvételét.

 

Fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy ha gyermekeiknél a szokásostól eltérő, betegségre utaló jelet észlelnek, akkor azonnal kérjék kezelőorvosuk telefonos segítségét és gyermekeküet ne hozzák az intézmény falai közé, amíg a gyógyulás ténye nem igazolódik.

 

A kockázat megnövekedése miatt ebben a tanévben nem szervezünk úszásoktatást a gyerekeknek. Bízunk benne, hogy minél hamarabb nyílik erre ismét lehetőségünk.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott, köznevelési intézményekre érvényes inézkedési terv megtekinthető és letölthető az alábbi linken:

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/Tanevkezdes2020/Intezkedesi_terv_a_koznevelesi_intezmenyek_reszere_2020_2021_tanev_2._kiadas.pdf

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés