FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

MARADJON OTTHON A MOBILTELEFON

2021-08-31 06:47:49

A gyermekek védelme mindannyiunk közös feladata. Mivel iskolánk minden oktatáshoz szükséges informatikai eszközzel felszerelt és a hatékony kapcsolattartást biztosítani tudjuk az iskola és a szülők között, ezért többet tehetünk a gyermekeink telefonfüggőségének kialakulása ellen.

 

A pandémia időszaka alatt ugyanis jelentős mértékben megnőtt a mobiltelefon használatával töltött idő, ami kritikussá tette gyermekeink okoseszközökhöz való viszonyát. A múlt évben ugyan a rendkívüli helyzet miatt a korábbi szabályok háttérbe szorultak, de ebben az évben végre a megszokott keretek között kezdhettük az iskolát és visszatérhetünk a pandémia előtti szabályokhoz is, amit házirendünkben lefektettünk.

 

Nyomatékosan kérjük tehát a szülők segítségét abban, hogy a gyermekek érdekében a mobiltelefonok és más okoseszközök maradjanak otthon.

 

A szülők bármikor hírt kaphatnak tanítási napokon gyermekekükről az iskolán keresztül. Minden iskolai programon biztosítják a pedagógusok az események dokumentálását, illetve tájékoztatják a szülőket minden fontos teendővel, eseménnyel kapcsolatban. Az iskolában folyó tanító-nevelő munka így sokkal hatékonyabbá válik, biztosítani tudjuk a gyermekek megfelelő haladását a tanulásban.

 

Az együttműködést előre is hálásan köszönjük!

 

Mobilmentes iskola

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés