FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

SÍSZEZON 2021

2021-01-18 14:43:34

Hosszas várakozás után végre elkezdődött!

 

Első síóra

 

Január 12.-én megnyitotta kapuit a mátraszentistváni Sípark, ami egyben a lehetőséget is jelenti diákjaink számára, hogy megélhessék a téli sportok örömeit iskolai keretek között is.

 

Síparkban a felsősök

 

A Sípark, a helyi Önkormányzat és a Szlovák Kisebbségi Önkormányzat által fenntartott intézményünk összefogása révén valósulhat meg mindez. Diákjaink számára ingyenes szezonbérletet biztosít a Sípark, szállításukról az önkormányzat gondoskodik. Lelkes síoktatóik mindent megtesznek a síelni vágyó gyerekek előmeneteléért: iskolánk lehetetlent nem ismerő testnevelés oktatója, Anna néni, valamint az egykori tanulóinkból verbuvált segédei helytállnak a hidegben minden tanítási napon.

 

Alsósok a Síparkban

 

Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, így nem lesz akadálya annak, hogy iskolánk diákjai a téli időszakban is a friss levegőn erősödjenek minden nap!

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés