FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

DÖK NAP 2022

2022-06-15 14:03:33

Az iskolaidő finisében egy diákönkormányzati nappal indítottuk az utolsó közös hetünket. Szerencsére az idő kedvezett a programnak.

 

Diáknap 1


5 csapat indult az iskolából egy kis versenyre, melynek részeként különböző állomásokat kellett teljesíteniük izgalmas feladatokkal. A tanári kar tagjai különböző feladatokkal várták az állomásokra érkezőket.

 

Diáknap 5

 

Diáknap 6

 

Diáknap 7

 

Diáknap 8

 

Az egri Wigner Jenő Műszaki Szakképző Iskolából is érkeztek tanulók, akik sportos feladatokkal fogadták az érkező csapatokat.

 

Diáknap 4

 

Az egyik ponton Handzó Tamás címzetes rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott várta a csapatokat, aki biciklis akadálypályával illetve a KRESZ szabályaival kapcsolatos feladatokkal készült.

 

Diáknap 2

 

Diáknap 3

 

A délután a gyerekek által kedvelt métáé volt, mely egy népi játék.

 

Diáknap 12

 

Egy szuper napot töltöttünk együtt melyben még egy kicsit együtt lehettünk a ballagó diákokkal. Jó volt látni a csapatok munkáját hiszen elvárásainkon felül teljesítettek és a nagyobb tanulók nagyon szépen terelgették a kisebbeket. 
 
 
Diáknap 10
 
 
Diáknap 11
 
 
Diáknap 9
 
 

Nagyon hálásak vagyunk a Szabó-Topor családnak, akik jóvoltából a gyerekek eszméletlenül finom kürtöskalácsot kaptak érkezéskor, illetve a Sípark felajánlásából üdítőt is fogyaszthattak mellé a gyerekek.
 
 
Diáknap 13
 
 
Diáknap 14
 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés