FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

AZ ELSŐ EDZÉSEK A 2019/2020-AS TANÉVBEN

2019-12-10 17:06:40

A Felső-Mátrai DSE tagjai szombatonként is szeretnek iskolába járni, na persze nem a tanulás miatt. Ilyenkor tartjuk ugyanis az egyesület tagjainak az edzéseket. Persze nagyon várjuk, hogy megnyisson a mátraszentistváni Sípark, hiszen onnantól már oda megyünk síelni.

 

 

De addig is a tornateremben készülünk a síszezon kezdetére, hogy minél felkészültebben állhassunk a sílécekre. Ebben a tanévben 4 ilyen hétvégi edzés volt már és leginkább erősítő, koordináció fejlesztő és egyensúlyfejlesztő edzések voltak.

 

 

A Felső-Mátrai DSE tagjainak szombatonként lehetőségük van az iskola épületében edzésen részt venni, de amint megnyit a sípálya az edzéseket a sípályán tartjuk. Most szombaton a munkanapra tekintettel (december 8-án) vasárnapra tettük az edzést, de ez szerencsére nem zavarta meg a gyerekeket és lelkesen szép számban meg is jelentek vasárnap az iskolában.

 

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés