FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

TÁJÉKOZÓDÓ TÚRA MADARAK ÉS FÁK NAPJÁN 2023-BAN

2023-05-17 10:13:47

Élménybeszámoló

 

Jelentkezők

 

A madarak és fák napja alkalmából lett szervezve Nekünk egy nagyon frappáns túra Szentimre környékén. Az idő nem indult a legjobban, de összességében a kirándulás alatt nem volt rossz. Igazából csak a nadrágom alja állt sárban és jónéhány kiló föld is bekerült a cipőmbe. A csapatomat fegyelmezni nem volt nehéz, igaz egyszer Bercike elég előre futott ahhoz, hogy ne lássuk. Legjobb én szerintem az volt, amikor a 8-as pecséthez kellett felmennünk a várdombra (vagy hogyishívjákra), mert úgy izzadtam és úgy lihegtem, mint a kutya. A lejövés már nem volt olyan macerás. A 11-es pecsét megtalálása után szóltam a csapatomnak, hogy felfutok a suliba. Ez mind hiába volt, mivel Márk bácsi mondta, hogy csak akkor írja be az időt, hogyha a csapat minden tagja visszaért. Ennek ellenére meg volt a jutalom: mindenki kapott egy szóbeli hátbaveregetést, és egy testnevelés ötöst.

Nágel Attila (8. osztály)

 

Indul a túra

 

Szerintem ez a túra/játék kicsit nehéz volt. Nagyon el voltak dugva a pontok, de a keresésük élvezetes volt. Lehetne gyakrabban ilyen, mert szerintem sok tanár is élvezi, hogy ki tudnak egy kicsit kapcsolódni. Összességében nekem tetszett.

Komlósi Noel (7. osztály)

 

Kincsek az erdőben

 

Nekem nagyon tetszett a kirándulás, mert sokat voltunk az erdőben, sok kalandos út volt. A végén tetszett, hogy futott az egész csapat. Jobban tetszett, mint az év elejei, mert hosszabb volt az út.

Barta Liza Diána (8. osztály)

 

Csajok a csúcs felé

 

Pont megfelelően hosszú volt az útvonal és a csapatösszeállítás is tetszett. Sok tapasztalatot szereztem a csapatmunkáról, ami hasznos lehet még a jövőben. Összességében nagyon jó volt.

Ürmösi Koppány (8. osztály)

 

Összedugjuk a fejünket

 

Újabb találat

 

Sipos Anna fotói

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés