FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

SZLOVÁK VERSENYEREDMÉNYEK 2023

2023-06-12 17:41:21

Iskolánk néhány tanulója idén is részt vett az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ által megrendezett 2022/2023-as tanév versenyein. Országos általános iskolai nemzetiségi tanulmányi versenyre a 7. osztályból Komlósi Noel és a 8. osztályból Nágel Attila jelentkezett. Nágel Attila a kimagasló pontszámával bejutott a szóbeli fordulóra, ahol megszerezte az országos 3. helyezést. 

 

A díj átvétele

 

Az Országos nemzetiségi online nyelvi versenyen a 4. osztályból 3 tanuló: Bottlik-Kőszegi Huba, Deák Domonkos és Bálint Olivér Bendegúz adott számot tudásáról. Bottlik-Kőszegi Huba közel maximális pontszámmal I. helyezést ért el. Okleveleiket és ajándékcsomagjaikat a Pest Vármegyei Kormányhivatal – Kossuth Lajos dísztermében ünnepélyes keretek között vehették át.

 

A díjátadón kiemelték a felkészítő pedagógusok munkáját is, amit oklevéllel jutalmaztak. Diákjaink felkészítő tanára, Virág néni is a díjazottak között volt, köszönjük a munkáját!

 

Tanárunk a díjátadón

 

Minden versenyben részt vevő diákunknak szívből gratulálunk és büszkék vagyunk rájuk, hogy szép eredményeikkel öregbítik iskolánk hírnevét. 

 

A díjazottak

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés