FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

SÍSZEZON 2022

2022-01-03 16:06:45

Enyhe idővel ugyan, de beköszöntött iskolánkban a síszezon. Az erre vonatkozó információkat szeretnénk most megosztani mindenkivel.
 
Az intézményünkbe járó tanulóknak több lehetősége van a síelésbe való bekapcsolódásra.
 
 
Minden diák órarendjében megjelenik a SÍÓRA, amikor tanáraikkal a mátraszentistváni Síparkban a testnevelés órákon próbálgathatják a síelés élményét. 
 
 
Ugyanakkor hetente két délutánon is mehetnek további szabadtéri sportolásra, amit SÍEDZÉS néven tűntettünk fel az órarendben. Ezeken az alkalmakon a gyermekek INGYENESEN vehetnek részt – kifejezett célunk az, hogy minél több időt tölthessenek a szabadban a diákok a téli sportok örömeit próbálgatva, szervezett keretek között. KAPACITÁLUNK TEHÁT MINDENKIT, HOGY LEHETŐLEG VEGYEN RÉSZT EZEKEN AZ ALKALMAKON! 
 
 
Ennek érdekében az önkormányzat buszjáratokkal is segíti a gyerekek utaztatását a Síparkba.
Azok a kisdiákok, akik az edzésről már nem mennek vissza az iskolába, magukkal vihetik az iskolai felszerelésüket, hogy edzés után otthon önállóan meg tudják csinálni a házi feladatokat is (a tárolást edzés alatt megoldjuk).
 
 
Ha a diákok kedvet éreznek versenyeken való részvételre, sítudásuk további fejlesztésére, akkor tagjai lehetnek a Felső-mátrai DIÁKSPORT EGYESÜLETNEK. Számukra – a hétköznap szervezett edzéseken túl –, nyitva állnak a hétvégi edzések, amelyek során professzionális keretek között edzhetnek. A sportegyesületi tagság fél évre 15 ezer Forint (amit eszközbeszerzésre, az oktatók díjazására fordítunk). Ez a tagdíj hosszú évek óta 10 ezer Forint volt, idén az infláció miatt emelésre kényszerültünk. A tavalyi évben a pandémia miatt nem volt lehetőség annyi edzésre, ezért az éves tagdíj felét elengedtük. Idén az első féléves tagdíjat (15 ezer Ft) január végéig kell fizetni, a második félévre az összeget (15 ezer Ft) februártól várjuk.
 
 
Arra kérünk mindenkit, hogy jelezzenek vissza, a síelés melyik szervezett formájával szeretnének élni a síszezon alatt. Mindenkit arra bíztatunk, hogy használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget!
 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés