FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

NYÁRI KÖNYVTÁRI TÁBOR 2021

2021-08-12 15:46:08

Az idén nyáron első alkalommal szervezett a településünkön működő Sík Sándor Könyvtár könyvtári tábort. A program napközis táborként kínált nagyszerű szórakozási, tanulási lehetőséget az itt élő könyvtárlátogató diákok számára. Iskolánkból 15 tanuló vett részt az 5 napos programon, melyet Kriszta néni és Virág néni tartott.

 

A tábor a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár támogatásával valósulhatott meg. Ők biztosították a programok, a kirándulás és az étkezés költségeit.

 

A táborban Vidróczkival, a mai napig élő legendájával ismerkedtünk. Lapbookokat készítettünk, melyben bemutattuk a betyárok életét, túráztunk a mátrakeresztesi zsivány barlanghoz, utunkon Nagy Richárd és Aipli Zoltán erdészek kisértek bennünket. Korongoztunk Borival, karkötőt és fakanál bábot készítettünk, táncoltunk Zoli bácsival. Egy csodás kirándulás keretében ellátogattunk Egerbe, ahol az Érsekkertben könyvtári foglalkozáson vettünk részt, majd megnéztük a Gárdonyi-házat, felkerestük Eger legjobb játszótereit, pizzáztunk, palacsintáztunk.

 

Szuper volt ez a tábor, melyről az alábbi fotók is árulkodnak.

 

Könyvtári tábor 01

 

Könyvtári tábor 02

 

Könyvtári tábor 03

 

Könyvtári tábor 04

 

Könyvtári tábor 05

 

Könyvtári tábor 06

 

Könyvtári tábor 07

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés