FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

EMLÉKEK A SZLOVÁK TÁBORRÓL 2020 AUGUSZTUS

2020-09-02 08:40:28

Augusztus 10.

 

Szerencsésen megérkeztünk a táborba.

 

 

Augusztus 11.

 

A mai napon ismét szép helyeken jártunk. Megnéztük Rudabányácskán a Szlovák Tájházat, majd Széphalmon a Magyar Nyelv Múzeumát. Kisvonattal elmentünk Pálházáról Kőkapura, majd boboztunk a kalandparkban. A gyerekek palacsintával leptek meg bennünket a szálláson.????

 

 

Augusztus 12.

 

A szerdai napunk is jól telt.
Megnéztük Telkibányán a Helytörténeti Kiállítást, Göncön a Károlyi Gáspár Múzeumot, Vizsolyon a Bibliát és Monokon a Kossuth Emlékházat. Sok érdekes infomációval gazdagodtunk.???? Végül nem maradhatott ki a programból a Tesco meglátogatása sem????
Nagyon jól éreztük magunkat. Délután még vár ránk egy kis közös tanulás, játék, móka és kacagás????
 
 
 
 
Augusztus 13.
 
Ma megnéztük Magyarország 7 természeti csodájának egyikét a Füzéri várat. A jó kis túra után feljutottunk a hegytetőre, ahonnan csodaszép volt a kilátás. A gyerekek állomásokat kerestek fel, ahol pecsétet gyűjtöttek. Aki a feladatot elvégezte, kulcstartót kapott ajándékba.
Hollóházán meglátogattuk a múzeumot, majd átmentünk a szállásunk szomszédságában található strandra. Szuper nap volt a mai is!????????
 
 
 
Augusztus 14.
 
Elérkeztünk táborunk utolsó napjához. Délelőtt a gyerekek megírták a tesztet a heti látnivalókról, a legtöbb pontot elért tanulókat jutalmaztuk egy kis aprósággal. Ebéd után bementünk Sárospatakon a várba, majd Muhin megnéztük az emlékművet. Most már az úticélunk Mátraszentimre. Hamarosan érkezünk!
Ui. Mindenki nagyon jól viselkedett. Az ottani pedagógusok is megdícsérték őket. Szuperek voltak! Sokat nevettünk együtt.????
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés