FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

E-HULLADÉK GYŰJTÉS 2021 TAVASZ

2021-03-01 10:32:08

Intézményünk minden évben lehtőséget biztosít a helyi családok számára, hogy a használaton kívüli, nem szétszedett elektronikus eszközeiktől környezetbarát módon szabaduljanak meg. A háztartásokban halmozódó elromlott, elavult, árammal működő háztartási eszközöket 2021. március 8-án, hétfőn reggel szállítják el az elektronikai hulladékot kezelő szakemberek. Aki szeretne környezetbarát módon megszabadulni felesleges, de nem darabokban lévő háztartási gépeitől, kérjük, hogy adja le a gyűjtőpontunknál.

 

Az elektronikai hulladékot az alábbi időszakban várjuk:

2021. március 5-től (péntek) március 7. estéig (vasárnap)

 

A gyűjtőpontunk itt található:

Mátraszentimre központjában, közvetelenül a mátraszentimrei katolikus templom (Mátraszentimrei Szent Imre Római katolikus templom) mögött található az egykori tűzoltó szertár (Széchenyi István utca), annak épülete előtt helyezzék el a feleslegessé vált, árammal működő háztartási eszközeiket. 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés