FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

Életkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életébőlÉletkép a Zakupszky László Általános Iskola életéből

A MIKULÁS 2022-BEN IS KORCSOLYÁN JÖTT

2022-12-08 22:11:46

Csomagot hoz a Mikulás

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem hozzánk jött el a jó öreg Télapó, hanem a gyöngyösi jégpályán találkozhattunk vele. Már az előző években is nagy sikert aratott a diákok körében, hogy ezen a napon jégkorcsolyázni megyünk el, így idén is tartottuk ezt a hagyományt. Sajnos az idő indulásunkkor még nem volt túl lelkesítő, de a korcsolyapálya fedett, így ez sem tántorított el minket és ahogy elkezdtünk korcsolyázni szépen elállt az eső is, így hazafelé már napos időben jöttünk haza.

 

Csoportkép csomaggal

 

Menő felsősökNagyon élvezték a gyerekek a korcsolyázást, de azért a főszerep a Mikulásé volt, akinek érkezésekor dalra fakadtak a gyerekek, hogy így köszöntsék. Természetesen nem érkezett üres kézzel és a várva várt csomagokat is hozta magával amit ki is osztott a gyerekeknek. Ezeket a csomagokat a Mátraszentimrei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatnak szeretnénk ezúton is megköszönni. Rengeteg finom csemege volt a zsákban amit a hazafelé úton lelkesen igyekeztek is elfogyasztani.

 

Örülünk a csomagnak

 

Korcsolyázunk

 


Összességében nagyon szép napunk volt és nagyon fárasztó is. Ezt bizonyítja, hogy a gyerekek egész hazaúton azt kérdezték: mikor jövünk legközelebb? 

 

Menő végzősök

 

Anna néni és a Csajok

 

A Mikulás ajándékait hálásan köszönjük a Mátraszentimrei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatnak!

 

 

 

További tartalmak

 
 
FELSŐ-MÁTRAI ZAKUPSZKY LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA
Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 14.
Telefonszám: +36 37 376 437
Google belépés